Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť ADATA oznamuje uvedenie nového DDR4 RGB modulu XPG SPECTRIX D50. S frekvenciou až 4800 Mhz a kapacitou do 32 GB ponúka elegantný geometrický design. XPG SPECTRIX D50 je vďaka svojmu výkonu zacielený na hráčov, fanúšikov pretaktovania a krásneho designu.

Vďaka využitiu iba najkvalitnejších pamäťových modulov a čipov je XPG D50 stabilný aj pri frekvencii až 4800MHz. Samozrejme podporuje platformy Intel i AMD. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov je modul vybavený chladičom s hrúbkou takmer 2mm pre zvýšenú odolnosť. D50 tiež podporuje Intel XMP 2.0 pre bezstarostné pretaktovanie bez potreby nastavovania v BIOSe.

Elegantné geometrické tvary a RGB podsvietenie

XPG D50 ponúka čistý a elegantný design s jednoduchými geometrickými líniami a trojuholníkovými panelmi dokonale ladí. S aplikáciou XPG RGB Sync alebo RGB softwarom od výrobcu základnej dosky je možné prepínať medzi tromi režimami – statický, dýchanie a kométa. Okrem týchto je možné si zvoliť aj mód hudba, ktorý sa prispôsobuje hudbe.

Dostupnosť

4800MHz, 4600MHz a 32 GB moduly budú k dispozícii v priebehu mája, všetky ostatné v priebehu apríla 2020.  Ceny budú uvedené do konca apríla  2020.

Značky: