Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nissan odštartoval novú éru v nakupovaní áut. S novým programom Budúcnosť pod kontrolou je teraz možné získať k vozidlám Nissan Qashqai, nový Juke a X-Trail balíček desaťročnej záruky a ďalšie služby.

Nie je to prvýkrát, čo japonský automobilový gigant urobil podobne veľký krok. Už predtým s vozidlom Nissan Qashqai vytvoril kategóriu crossover a nastavil benchmark triedy, následne
s vozidlom Juke prišla kategória kompaktných crossoverov, ktorá je populárna doteraz.

V tomto roku Nissan prichádza s ďalším míľnikom. Ako jediný na trhu s automobilmi ponúka balíček 10-ročnej záruky pre všetky modely kategórie crossover. Balíček zahŕňa záruku od výrobcu 3 roky alebo 100 000 najazdených kilometrov (podľa toho, čo nastane skôr) a ďalších 7 rokov predĺženej záruky, prípadne 50 000 najazdených kilometrov. Automobilka ďalej v balíku poskytuje garanciu troch bezplatných ročných servisných prehliadok. Vykonávať ich bude výlučne kvalifikovaný personál ktoréhokoľvek z autorizovaných predajcov alebo servisných partnerov Nissan, a to s využitím originálnych náhradných dielov a motorových olejov.

Noví majitelia crossoverov tak minimalizujú neočakávané náklady na svoj automobil počas dlhých 10 rokov. Veľkým prínosom môže byť zvýšená zostatková hodnota vozidla vďaka záruke a servisnej histórii a následná možnosť previesť záruku na ďalšieho majiteľa. Vďaka tomu bude možné modely Nissan predávať výhodnejšie, než   iné vozidlá v podobnom stave s najazdenými kilometrami.

Súčasťou ponuky sú crossovery Nissan s financovaním bez navýšenia, ktoré zákazníkom umožnia vziať si so sebou svoje nové vozidlo s balíkom Budúcnosť pod kontrolou už od 208 € mesačne. (1)

„Nissan rád stojí v popredí inovácií a desaťročná záruka na crossovery je na trhu absolútne bezkonkurenčný koncept, ktorým sme v oblasti predaja áut úplne prepísali doterajšie zvyklosti. Veríme v kvalitu a hodnotu našich áut, a preto sme prišli s programom Budúcnosť pod kontrolou. Veríme tiež, že desaťročná záruka v kombinácii so špeciálnym balíčkom údržby a zvýhodnenou ponukou financovania dokáže uspokojiť viacero potrieb zákazníkov naraz,“ povedal pri uvedení programu Viktor Molnár, generálny riaditeľ spoločnosti Grand Automotive CE Ltd. a regionálny manažér spoločnosti Nissan pre strednú Európu. „Program Nissan Budúcnosť pod kontrolou môže byť skvelým riešením nielen pre tých, ktorí preferujú jeden automobil na dlhšiu dobu, ale aj pre tých, ktorí ho chcú každé štyri až päť rokov vymeniť za najnovší model.“

Viac o balíčku 10-ročnej záruky od Nissanu, bezplatnom balíčku údržby a výhodných možnostiach financovania nájdete na nissan.sk/buducnostpodkontrolou alebo u autorizovaných predajcov Nissan.

Značky: