Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pred rokom sme spustili program spätnej kompatibility na Xbox One a zaradili vaše obľúbené Xbox 360 hry do katalógu Xbox One, aby ste si ich mohli užiť bez ďalších poplatkov.

Uplynulý týždeň bol mimoriadne štedrý na veľké hity. Do knižnice spätne kompatibilných hier a EA Access Vault sme zaradili hry Mass Effect 2 aj Mass Effect 3 a ďalšie hity sú na ceste. S radosťou môžeme takisto oznámiť zaradenie mimoriadne žiadanej hry Skate 3 do knižnice spätne kompatibilných hier.

Keď sme minulý november spúšťali program spätnej kompatibility spolu s uvedením nového používateľského prostredia pre Xbox One, bolo našim cieľom počítať so súčasnými hráčmi aj naďalej vo všetkom, čo robíme. Program sme spustli s viac ako stovkou spätne kompatibilných hier a počas nasledujúcich 12 mesiacov sme ich pridali ďalších 170. Dnes môžete na Xbox One hrať viac ako 280 hier z Xbox 360, vrátane obľúbených hier ako Blue Dragon a Red Dead Redemption. Knižnica spätne kompatibilných hier sa navyše neustále rozrastá. Sme nadšení odozvou fanúšikov a záujmom komunity, ktorá strávila hraním spätne kompatibilných hier viac ako 210 miliónov hodín.

V spolupráci s našimi partnermi budeme aj naďalej rozširovať knižnicu spätne kompatibilných hier. Nezabudnite, že všetky Xbox 360 hry, ktoré sú ponúkané v rámci programu Games With Gold, sú od spustenia spätnej kompatibility takisto hrateľné aj na Xbox One.

Značky: