Vyberte si to správne osvetlenie do vašej obývačky, pracovne či spálne a spríjemnite si bývanie.

Pri zariaďovaní domácnosti si často nespomenieme na nejaké detaily, ktoré by z nášho domu či bytu mohli spraviť útulnejšie miesto. Na niektoré drobnosti si tak spomenieme až neskôr a dokupujeme ich postupne. Takýmto prípadom je aj inteligentné osvetlenie domácnosti, ktorým si môžeme spríjemniť napríklad náš večer v spálni, pracovný deň v pracovni či dokonca sledovanie filmov v obývačke.

My sme sa tak pozreli na cenovo dostupné osvetlenie domácnosti, ktoré sa týka inteligentných žiaroviek, no zároveň aj populárnych LED pásikov. Ceny sme sa pritom snažili udržať na maximálnej úrovni 50 eur a túto cenovku neprekročiť. Ak aj vy teda hľadáte spôsob ako si spríjemniť bývanie, skúste sa pozrieť aj na tieto produkty.

LED žiarovka Laxihub LAE14S

Inteligentná žiarovka Laxihub LAE14S je skvelým spôsobom ako vytvoriť vo vašej domácnosti jedinečnú atmosféru. Ponúka až 16 miliónov farieb a 8 farebných scén, takže si ju viete prispôsobiť vždy konkrétnej udalosti. Prispôsobiť si však viete aj jas medzi 5 až 100 %, použiť funkciu časovača, prípadne ovládať žiarovku hlasovým asistentom Amazon Alexa alebo v rámci Google Home. V balení nájdete žiarovky hneď dve, takže táto žiarovka je cenovo efektívnym riešením, ako vašu domácnosť prispôsobiť a spríjemniť.

Cena: 15,20 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Laxihub LAE14SZdroj: top4mobile.sk
Laxihub LAE14S

LED svetelný pásik Gosund S3

Osvetlenie vašej domácnosti si viete prispôsobiť aj prostredníctvom svetelného pásika, ktorý má schopnosť nastaviť až 8 svetelných scén. Navyše vďaka vstavanému mikrofónu dokáže reagovať aj na okolitý zvuk a rozsvietiť vašu miestnosť napríklad do rytmu hudby. Pásik Gosund S3 má dĺžku 2 x 5 metrov a ovládať sa dá mobilnou aplikáciou či hlasom cez Amazon Alexu alebo Google Home.

Cena: 25,12 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

Gosund SL3Zdroj: top4mobile.sk
Gosund SL3

LED pásik Sonoff L3 Pro

Ak máte náladu na lepšie osvetlenie celkovo so 44 inteligentnými scénami, môžete siahnuť aj po LED pásiku Sonoff L3 Pro. Tento pásik je vybavený 150 diódami a dĺžku má 5 metrov. Jas podporuje synchronizáciu s hudbou a pásik spolupracuje aj s hlasovými asistentmi Amazon Alexa, Google Asistent či SmartThings. Ovládanie pásika sa dá vykonávať aj prostredníctvom aplikácie a ide o skvelý doplnok či už do vašej obývačky na pokojný večer alebo aj na večierok.

Cena: 37,72 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

Sonoff L3 ProZdroj: top4mobile.sk
Sonoff L3 Pro

Žiarovka Yeelight GU10 Color

Žiarovka značky Yeelight dokáže svietiť vo viac ako 16 miliónoch farieb, je jednoducho použiteľná a navyše aj energeticky úsporná. Nastaviť sa dá nielen farba svetla, ale aj jas či teplota. Kompatibilná je s inteligentnými asistentmi Google či Alexa, takže sa dá ovládať hlasom aj smartfónom. Bonusom žiarovky je možnosť svietenia do rytmu hudby, no prispôsobiť sa vie aj tempu hry na počítači. V balení nájdete celkovo 4 takéto žiarovky, takže efektívne osvetlíte pokojne aj viaceré miestnosti domácnosti.

Cena: 42,41 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Yeelight GU10Zdroj: top4mobile.sk
Yeelight GU10

Toto bol výber cenovo dostupných riešení na osvetlenie vašej domácnosti, ktoré vám môže spríjemniť nejeden večer. Ak by ste však svoju domácnosť chceli vybaviť aj inou elektronikou, dávame do pozornosti naše predchádzajúce výbery produktov, v ktorých sme sa sústredili napríklad na kuchynskú elektroniku, cenovo dostupné powerbanky či Bluetooth reproduktory.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.