Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nebolo to tak dávno, čo ERP systémy boli výsadou veľkých spoločností a ich vývoj spolu s následnou implementáciou si vyžadoval značné náklady.

Čoraz väčší záujem o ERP systémy majú aj malé, ktoré môže pokojne tvoriť iba pár zamestnancov, no preferujú poriadok vo veciach a chystajú sa na prípadnú expanziu. Zamerali sme sa na to, v čom sú ERP systémy tak prínosné aj pre „menších hráčov“.

Dostaňte sa k podrobným údajom

Zásadnou výhodou ERP systémov sú údaje, ku ktorým by ste sa inak buď nedostali, alebo by ste ich prehliadli a nemohli správne interpretovať. Ak by sme chceli hovoriť o všetkých údajoch, ktoré vám proces ERP sprístupní, vydalo by to pomaly na samostatnú publikáciu. Z celého množstva preto vyberme možnosť sledovať odhadovanú a skutočnú prácnosť zákaziek – zistíte teda nielen to, koľko vás stojí získať zákazku, ale tiež, aké sú vaše finančné, časové a personálne náklady na jej realizáciu.

Výsledky podnikaniaZdroj: elements.envato
Výsledky podnikania

Reagujte na stále vyššie nároky

Nároky vo všetkých oblastiach biznisu sa zvyšujú. Stúpa tlak na cenu, zákazníci sú stále náročnejší a dianie v mnohých segmentoch čoraz viac ovplyvňujú moderné technológie. Vďaka ERP systému môžete na tieto zvyšujúce sa nároky pružnejšie reagovať, čím získate cennú konkurenčnú výhodu. Napokon, reálne skúsenosti firiem s ERP systémami nájdete aj na https://www.flowii.com/cz/.

Graf farebný Zdroj: elements.envato
Graf

ERP systém sa dá ušiť aj na mieru

Tak ako sa mení svet biznisu, menia sa aj podnikové ERP systémy. Tie sú dnes omnoho cenovo dostupnejšie a mnohé z nich fungujú na princípe modulov. Znamená to, že systém si vyskladáte podľa vlastných potrieb a dá sa prepojiť napríklad s účtovníctvom, administráciou e-shopu alebo môže byť jeho súčasťou aj crm system. Napriek tomu, že v segmente ERP systémov „letí“ modularita, stále je možné funkcie doprogramovať na mieru, čo ocenia predovšetkým spoločnosti so špecifickými požiadavkami.

Presvedčte sa na https://www.flowii.com/sk/ o tom, ako môžu malé a stredne veľké spoločnosti profitovať vďaka modernému ERP systému. 

Značky: