Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) s radosťou oznamuje víťaza druhého kola obľúbenej fotografickej súťaže ZSSKvelé zábery.

Veľkonočné kolo, ktoré trvalo do 10. apríla 2024, vyhrala fotografia Jána Alexyho. Záber zachytáva majestátne Vysoké Tatry a dramatické oblaky. Autor za ňu vo verejnom hlasovaní na sociálnej sieti Facebook získal 135 hlasov, čím postúpil priamo do finále súťaže a zabojuje o titul absolútneho víťaza. Do hlasovania sa zapojilo celkovo 245 ľudí.

Letné dobrodružstvá čakajú v treťom kole

Už v sobotu 15. júna 2024 odštartuje tretie kolo s názvom „Letné prázdniny“. Pošlite svoje fotografie z letných vlakových výletov, zachyťte vlak prechádzajúci popri pamiatkach a hradoch na Slovensku alebo v zahraničí. Podeľte sa o tip na (ne)známe miesto, ktoré je pre vás výnimočné – pohľad na vlak, ktorý sa nenaskytne každému či miesto, ktoré máte najradšej pri cestovaní vlakom. Zachyťte ten najkrajší moment! Fantázii sa pri tvorbe fotografií medze nekladú, lokalita je neobmedzená. Fotografie môžete zasielať počas celých letných prázdnin až do nedele 15. septembra 2024.

Súťaž s atraktívnymi cenami

Súťaž je určená pre širokú verejnosť a je rozdelená do piatich kôl. Čo vás čaká, ak sa zapojíte a nafotíte ZSSKvelé zábery? Všetci, ktorí splnia podmienky súťaže, získajú 10 € kredit do svojho ZSSK ID. Absolútny víťaz súťaže si odnesie až 250 € kredit, vďaka ktorému môže precestovať vlakmi ZSSK po Slovensku až 5 990 kilometrov.

Ako sa zapojiť:

  • Do súťaže sa môže zapojiť každý, kto v termíne daného kola zašle e-mailom na sutaz@slovakrail.sk  jednu alebo viac fotografií vlaku ZSSK v krajine alebo výhľad z vlaku.
  • Uzávierka nasledovného kola „Letné prázdniny“ je 15. septembra 2024, fotografie je potrebné zaslať do 23:59.
  • Odborná porota vyberie semifinalistov, z ktorých verejným hlasovaním na sociálnych sieťach vzíde víťaz kola. Ten postúpi do finálnej ankety, kde sa v úvode budúceho roka rozhodne o absolútnom víťazovi.
  • Mená výhercov budú zverejnené na sociálnych sieťach ZSSK a na webe ZSSK: www.zssk.sk/skvele-zabery.

Harmonogram jednotlivých kôl a podmienky súťaže sú dostupné na webovej stránke ZSSK alebo v tlačovej správe ZSSK.

Značky: