Tyčové vysávače 2v1 Ergorapido od spoločnosti Electrolux sú známe svojou kvalitou a praktickým vyhotovením. Spájajú v sebe tyčový a ručný vysávač, vhodný je na menšie priestranstvá. My sme si vyskúšali Ergorapido Lithium Li-35, jeden z novších typov tohto vysávača a prinášame vám naše dojmy.

LED_osvetlenie

Dizajn nás oslovil ako prvý. Vysávač je štýlovo spracovaný, v zaujímavých farebných kombináciách a dobre zapadne do modernej domácnosti. Ľahko sa s ním manipuluje, keďže vysávač je prispôsobený na používanie v jednej ruke a to až v 180°. Pohybu výrazne pomáhajú väčšie zadné kolieska. Aj keď je vysávač trocha ťažší, jednoducho sa s ním pohybuje po podlahe a dajú sa povysávať aj ťažšie prístupné miesta.

Výrobca myslel aj nato, aby sme lepšie videli, čo vysávame a do prednej časti pridal aj praktické LED osvetlenie. Vyskúšali sme si to v tmavých miestach a toto LED osvetlenie efektívne pomáha k lepšiemu vyčisteniu priestoru.

Mohlo by vás zaujímať:
5 tipov ako sa chrániť spamu
Najlepšie ilúzie roku 2015

Ďalším vylepšením je technológia BrushRollClean na jednoduchú údržbu štetiniek v spodnej časti hlavice. Po stlačení pedálu na jej vrchnej časti je jednoduchšie vyčistiť štetiny od vlasov a iných vláken. Filter s nečistotami sa nachádza v časti s ručným vysávačom. Jeho čistenie nie je náročné a pre dokonalejšiu údržbu je možné ho opláchnuť aj pod vodou.

titulka

Hlavnou novinkou je však lítiový 18 V akumulátor, ktorý patrí medzi najvýkonnejšie vo svojej kategórii. Vyznačuje sa dlhou životnosťou a umožňuje rýchle nabíjanie. Na vysávači je umiestnený svetelný indikátor, ktorý ukazuje do akej miery je akumulátor vybitý, resp. nabitý. Výrobca udáva nabitie do maxima za 4 hodiny.

Ergorapido Lithium Li-35 je šikovný pomocník do domácnosti. Vďaka režimu dvojstupňového výkonu sa dajú vysávať rôzne povrchy v domácnosti. Po použití stačí vysávač iba vrátiť do podstavca na nabíjanie a je pripravený na ďalšie použitie.

Cena: 219,90
Zapožičal: Electrolux

Značky:

Xénia Rybáková

Xénia Rybáková
Zaujíma ma všetko čo je smart, či inteligentné. V domácnosti, na ruke, či v ruke, ale aj nové technológie na kolesách.