Fotografovanie a verdikt

S telefónom sa nám dobre fotilo. To poznáme hneď na prvý dotyk. Je tu režim automatiky aj profesionálny. Niekedy potrebuje zhruba sekundu na správne rozpoznanie scény. Fotky však robí rýchlo a s istotou. Nestane sa vám, že ju rozmažete a to ani v pohybe. Na ukážku sme pripravili niekoľko fotografií.

Na nich uvidíte, ako nové Moto Z2 Play fotí. Špeciálne sa nám páčil panoramatický režim, ktorý sa vyhotovuje ako pri nakrúcaní videa. Pohybom do strany sa aktivuje snímkovanie a vy si pripravíte fotografiu na jeden záber. Procesor umožňuje vytvárať videá až do 4K rozlíšenia. Pri 4K je možné využiť 30 sn./s, vo Full HD sa dá ísť až na 60 sn./s.

Verdikt po 48 hodinách používania

Moto Z2 Play je netradičný telefón. Najmä tým, že na 5,5“ model sa nám javí ako príliš veľký. Avšak nie je a je to takpovediac zdanie dizajnu. Hliníková konštrukcia aj matná zadná strana sa nám páčia, tiež aj vystúpený fotoaparát.

Skrátka, tento telefón sa dobre drží v ruke a je radosť ho používať. Jeho výkon je vyšší ako pri niekdajšej vlajkovej lodi Moto Z z minulého roka. Je to svižný telefón, ktorého dlhodobý test práve pripravujeme. Odhalíme tak, ako sa skutočne používa dlhodobo, hoci prvé dojmy sú pozitívne.

Zapožičal: Lenovo

Cena: 449 EUR

Pozrite si aj video z predstavenia tohto telefónu

Obsah recenzie

  1. Dizajn
  2. Hardvérová výbava
  3. Doplnky Moto Mods
  4. Softvér a Moto Akcie
  5. Fotografovanie a Verdikt + video z predstavenia

1 2 3 4 5

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.