Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Zľavový kód v hodnote 5€ pre teba a 10€ pre blízkeho 
  • Pozvi priateľa cez aplikáciu Allegro, alebo cez web – zľavové kódy uplatniteľné v appke

Allegro, najväčšie online trhovisko európskeho pôvodu, ktoré v marci vstúpilo na Slovensko, odštartovalo akciu „Pozvite priateľa do Allegro“. Od 17. apríla 2024 do 15. júna 2024 majú používatelia allegro.sk jedinečnú možnosť zdieľať svoje skúsenosti s Allegrom s priateľmi a zároveň získať výhody pre obe strany.

Ako to funguje?

Používatelia s registrovaným účtom na allegro.sk môžu vytvoriť odporúčací odkaz prostredníctvom záložky „Pozvite priateľa“ vo webovej verzii alebo v mobilnej aplikácii Allegro.[1] Po zaslaní tohto odkazu svojim známym a úspešnej registrácii nového účtu cez mobilnú aplikáciu Allegro, obidve strany získajú zľavové kupóny na ďalšie nákupy na Allegro.sk.

Benefity promo akcie:

Príjemca pozvánky získa po stiahnutí aplikácie a registrácii kupón v hodnote 10 €. Odosielateľ pozvánky získa kupón v hodnote 5 € najskôr 14 dní po prvej úspešnej (bez vrátenia) kúpe uskutočnenej príjemcom.

Pravidlá a podmienky:

Kupóny sú platné 30 dní od ich prijatia a môžu byť uplatnené pri nákupoch cez nákupný košík v mobilnej aplikácii Allegro. Podrobnejšie informácie a úplné znenie pravidiel akcie sú k dispozícii na webe.[2]


[1] https://allegro.sk/moje-allegro/nakupy/pozvanka

[2] https://allegro.sk/podmienky/pravidla-akcie-pozvite-priatela-do-allegro-K6VarE6XBtE

Značky: