Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Štyri farebné prevedenia, dva typy spínačov a kompatibilita s hernými konzolami. Nič nie je ponechané náhode

Genesis predstavuje novú mechanickú klávesnicu Thor 230 TKL. Úplne nový „neplávajúci“ uzatvorený dizajn zabezpečujúci stabilitu kombinuje v jeden funkčný celok technológiu výmeny jednotlivých spínačov Hot Swap, klávesy s potlačou Double Injection a tlmiacu penu na zníženie hlučnosti.

Navrhnuté s ohľadom na užívateľov

Na detailoch záleží, ale len vtedy, keď prinášajú hmatateľný úžitok v hre. Pri navrhovaní modelu Genesis Thor 230 TKL sme dbali na to, aby implementované riešenia niesli skutočnú hodnotu. Tak vznikla klávesnica, ktorá hráčom aj ostatným užívateľom vďaka svojej „neplávajúcej“ konštrukcií zabezpečí väčšiu stabilitu kláves pri rýchlom hraní a zníži hluk na minimum. Čo to znamená? Väčšiu presnosť a menšie riziko chýb. Genesis Thor 230 TKL posunie hranie na vyššiu úroveň.

Ticho, ktoré sa cení

Hlasitá prevádzka klávesnice je problém, s ktorým sa potyká mnoho hráčov. Preto sme klávesnicu Genesis Thor 230 TKL vybavili dodatočnou penou umiestenou medzi doskou plošných spojov a doskou klávesnice. Ta pohlcuje vibrácie spôsobené silným stlačením kláves, a znižuje tak hlasitosť klávesnice o 20 %, ale tým to nekončí. Prídavné stlmenie získala taktiež klávesa medzerníka. Náš systém tlmenia hluku je zárukou tichého hrania aj v priebehu ostrých súbojov.

Pravidla určuje užívateľ

Klávesnicu Genesis Thor 230 TKL sme vybavili lineárnymi spínačmi, ktoré vynikajú vysokou presnosťou, aktiváciou bez ohľadu na miesto stlačenia klávesy a vysokou dynamikou. Vieme však, že hráči majú svoje vlastné preferencie. Preto sme do Genesis Thor 230 TKL implementovali Hot Swap, technológiu, ktorá umožní nahradiť akýkoľvek trojpinový mechanizmus mikrospínačom od spoločností ako Outemu, Akko alebo KTT. Vďaka systému Hot Swap nie je nutné kupovať novú klávesnicu, keď jeden spínač zlyhá. Vymení sa v priebehu niekoľkých sekúnd. Je to jednoduché.

Prehľadnejšie a čitateľnejšie

Čitateľné. Presne také sú klávesy na klávesnici Genesis Thor 230 TKL. Pri ich navrhovaní sme sa zamerali nie len na ich spracovanie, odolnosť a materiál príjemný na dotyk, ale taktiež na čitateľnosť laserom vyrezaných doplnkových znakov. Odteraz sú ešte čitateľnejšie a umožňujú pohodlnejšiu prácu s plným, prispôsobiteľným podsvietením každej klávesy zvlášť.

Riešenia, na ktorých záleží

Náhoda? Pri klávesnici Genesis Thor 230 TKL nie je nič náhodné. Okrem vyššie zmienených predností tento model ponúkne rad riešení, ktoré hranie ešte viac spríjemní. Špeciálne vedenie na uloženie opleteného kábla v ľubovoľnom z 3 smerov, dvojité sklopné nožičky pre ľahké nastavenie náklonu v 2 úrovniach, funkcia umožňujúca aktivovať funkčné klávesy bez použitia „FN“ – to je len malá časť.

Nielen počítač

Mechanická klávesnica kompatibilná s konzolami? Klávesnicu Genesis Thor 230 TKL je možné pripojiť nie len k počítaču, ale taktiež ku konzolám PS5, PS4, Xbox radu X | S, Xbox One X | S. Jednoduchšie ovládanie a väčšia šanca v súperení s protivníkmi? So zariadením Genesis Thor 230 TKL je to možné. Nie všetky hry ale podporujú hranie pomocou klávesnice.

Keď ide o štýl

Elegantný a uhladený. To však nie je všetko. Genesis Thor 230 TKL umožňuje plne používať personalizované osvetlenie Prismo Effect™ s 16 miliónmi farieb a 25 režimami. Vlna? Stále podsvietenie? Individuálne podsvietenie každej klávesy? Alebo snáď režim ekvalizéra, ktorý rozsvieti pracovnú stanicu do rytmu obľúbenej skladby? So zariadením Genesis Thor 230 TKL a špecializovaným softvérom je to ľahké. Prehľadná aplikácia navyše umožní vytvárať makrokombinácie a priraďovať ich k ľubovoľným klávesom.

Varianty

Mechanická klávesnica Thor 230 TKL sa dodáva v dvoch variantoch – so spínačmi Outemu Red alebo Outemu Brown a štyroch farebných prevedeniach – biela, čierna, šedá negatívna a šedá pozitívna.

Cena a dostupnosť

Mechanická klávesnica Thor 230 TKL je dostupná prostredníctvom vybraných predajcov a resellerov za doporučenú cenu 54 EUR.

https://genesis-zone.com/product/thor-230-tkl-black-us-mechanical-brown

Technické údaje

Komunikácia: Káblové pripojenie

Rozhranie: USB

Rozloženie: US

Mechanizmus kláves: Mechanický

Model spínačov: Outemu Red/Otemu Brown

Typ spínača: Lineárny

Typ klávesnice: TKL

Podsvietenie: RGB

Počet režimov podsvietenia: 25

Dĺžka kábla: 160 cm

Počet kláves: 87

Multimediálne klávesy: 11

Životnosť kláves: 50 mil.

Frekvencia vzorkovania: 1 000 Hz

Bod aktivácie: 2 mm

Akčná sila: 45 g

Doba odozvy: 1 ms

Podporované operačné systémy: Android, Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8

Softvér: Áno

Požiadavky na hardvér: Zariadenie s portom USB-A

Technológia tlačenia: Dvojité vstrekovanie

Vstavaná pamäť: Áno

Profil prepínača: Vysoký

Konštrukcia: Konštrukcia bez plávajúcich kláves (uzavretá)

Platforma: Android, XBOX One, Microsoft XBOX Series S, Microsoft XBOX Series X, PC, Sony PlayStation 4, Sony PlayStation 5

Štandardné rozloženie: ANSI

Materiál: ABS

Funkcie: Dostupné makra, dostupné profily, vymeniteľné spínače „HOT SWAP“

Záznam makier: Áno

Anti-ghosting: Áno

Konektory: USB typu A

Opletený vodič: Látkový kábel

Napájanie: USB (5 V)

Dodávané príslušenstvo: 2 náhradné mechanické spínače, sťahovač s krytkou kláves/spínačov

Značky: