Herné slúchadlá nemôžu chýbať vo výbave žiadneho gamera.

Pri výbere slúchadiel môžete nájsť viacero rôznych zariadení určených na iné účely. V segmente výrobcov či eshopov je tak možné nájsť športové slúchadlá, bezdrôtové slúchadlá, no špecifickým prípadom sú aj herné slúchadlá. Tie sú upravené tak, aby vyhovovali hráčom pri hraní hier a nič ich nerušilo. My sme sa pozreli na výber herných slúchadiel, ktoré potešia nejedného hráča.

Slúchadlá, ktoré sme zaradili do nášho výberu, patria do segmentu slúchadiel do 50 eur. Ide o náhlavné slúchadlá s mikrofónom aj káblom, pričom sa vyznačujú najmä pohodlím pri ich nosení. Ak teda patríte medzi hráčov alebo preferujete slúchadlá práve z tohto segmentu, pozrite sa na náš výber štyroch zariadení.

Havit Gamenote H2016D

Tieto herné slúchadlá sa môžu pýšiť nielen skvelým dizajnom s RGB podsvietením, no aj nízkou cenou. Slúchadlá Havit Gamenote H2016D sa vyznačujú čistým a silným zvukom, pričom nespôsobujú žiadne rušenie ani šum. Náušnice sú pokryté ekologickou kožou, čo je príjemné na nosenie, ale oceníte aj ich kvalitné spracovanie. Vďaka mikrofónu sa taktiež môžete počas hry rozprávať s ostatnými hráčmi, čo ocení každý gamer.

Cena: 18,82 eura

Zakúpiť si ich môžete na tomto odkaze

Havit Gamenote H2016DZdroj: top4mobile.sk
Havit Gamenote H2016D

Edifier HECATE G20

Slúchadlá Edifier HECATE G20kvalitným spoločníkom každého hráča. Taktiež majú vstavaný mikrofón a kvalitný zvuk, no nechýba im ani dobré spracovanie z hľadiska konštrukcie. Dĺžka kábla slúchadiel je 2,2 metra, takže pri hraní sa nebudete musieť obmedzovať na vzdialenosti. Aj tieto slúchadlá patria medzi lacné príslušenstvo na hranie hier, no aj prácu s počítačom či so smartfónom.

Cena: 28,70 eura

Zakúpiť si ich môžete na tomto odkaze

Edifier Hecate G20Zdroj: top4mobile.sk
Edifier Hecate G20

SVEN AP-G620MV

Herné slúchadlá SVEN AP-G620MV sú o niečo lepším riešením, ak patríte medzi hráčov. Disponujú kvalitnou konštrukciou, ktorá sa neopotrebuje ani po dlhšom čase. Zároveň ich však s počítačom či smartfónom prepojíte pomocou 2,2 metra dlhého kábla, ktorý je zakončený 3,5 mm konektorom. Slúchadlám nechýba ani mikrofón, čo je dnes esenciálnou súčasťou výbavy každého jedného vášnivého hráča.

Cena: 32,32 eura

Zakúpiť si ich môžete na tomto odkaze

Sven AP-G620MVZdroj: top4mobile.sk
Sven AP-G620MV

Edifier HECATE G2 II

Ak by ste chceli siahnuť po slúchadlách Edifier HECATE G2 II, máte na výber z dvoch farebných prevedení. Herné slúchadlá sú totiž často spájané aj s typickým dizajnom, ktorý je v tomto prípade k dispozícii v bielej aj čiernej farbe. Slúchadlá majú kvalitný zvuk aj mikrofón, nechýba im však ani RGB podsvietenie. Špeciálne navrhnuté náušnice navyše pohodlne priliehajú okolo uší, aby sa každý hráč cítil komfortne.

Cena: 40,90 eura

Zakúpiť si ich môžete v čiernej farbe na tomto odkaze

Zakúpiť si ich môžete v bielej farbe na tomto odkaze

Edifier Hecate G2 IIZdroj: top4mobile.sk
Edifier Hecate G2 II

Toto bol výber lacných herných slúchadiel, ktoré využije nejeden hráč. Ak teda chcete na herných slúchadlách ušetriť a dopriať si kvalitu, môžete siahnuť po niektorých z nášho výberu a užiť si tak každú minútu vášho hrania. Ak by vás však zaujímali aj iné slúchadlá, prípadne výber elektroniky z rôznych sfér, určite sa pozrite aj na naše predchádzajúce výbery zariadení a príslušenstva.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.