Telefón iPhone X sa objaví v predaji od piatka 3. novembra. Hlavne v USA je oň enormný záujem a predobjednávky sa minuli behom prvých pár hodín. A to napriek cene 1400 Eur, ktorá je stanovená pre najpopulárnejšiu 256 GB verziu. Telefón sa bude v predajniach Apple Store predávať aj na báze kto prvý príde, ten prvý berie. V USA sa očakávajú tradičné rady pred týmito predajňami. 

Apple pozval pomerne veľký počet YouTuberov do presnejšie neurčenej budovy v New Yorku, aby pripravili videá so svojimi pocitmi a prvými skúsenosťami.

Brian Farmer a Noah Thomas z lifestylovej webovej stránky Highsnobiety pripravili 5 minútové video v ktorom predstavujú Animoji, prehrávanie videa v 4K 60 FPS, Face ID, portrétový režim pri prednej kamere, bezdrôtové nabíjanie a ďalšie funkcie.

Mark Watson známy ako Soldier Knows Best hodnotil dizajn iPhone X a jeho výkonnosť. Rovnako povedal, že nový spôsob odomykania tohto telefónu si bude vyžadovať určitý čas na to, aby si naň zvykol.

Editor zo servera BooredAtWork.com, Enobong Etteh povedal, že iPhone X je najlepšie vyzerajúci iPhone aký bol doteraz vyrobený. V jeho videu je porovnanie iPhone 8 a iPhone X a rovnako sa venuje Face ID a Animoji.

Redaktorka Sam Beckerman prišla do New Yorku z kanadského FASHION Magazine a urobila exkluzívne predstavenie nového iPhone X. Jej video rekapituluje 10 najdôležitejších funkcií ako je Face ID, Animoji a ARKit.

Už pred udalosťou v New Yorku sa objavilo na YouTube niekoľko ďalších videí s iPhone X , napr. zo serveru  Popular Science, francúzskeho kanálu TheiCollection a tureckého kanálu ShiftDelete.net.

Predstavenie iPhone X pripravíme samozrejme aj my. Slovensko je po prvýkrát zaradené do prvej vlny pri dodávkach tohto telefónu a očakávame, že to, čo operátori dovezú, sa aj 3. novembra minie.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.