Dnes vo večerných hodinách sa predstavia očakávané novinky od Applu.

Pokiaľ sa vám nechce čakať na oficiálne predstavenie a ste zvedaví, ako vlastne budú nové iPhony vyzerať, tak spoločnosť Spigen už včera predstavila novú kolekciu ochranných púzdier s vyobrazením nových iPhonov. Ide o modely iPhone Xs a Xs Max. Nespomína sa zatiaľ žiadne ďalšie zariadenie s označením Xr alebo Xc.

V náhľadoch sa predstavujú iba dva modely, pričom z hľadiska dizajnu sa nekoná žiadne prekvapenie. Ide znovu o pokračovanie odkazu iPhonu X.

Väčší iPhone Xs Max (hore) bude mať 6,5-palcový displej, zatiaľ čo klasické Xs-ko dostane rovnakú uhlopriečku displeja, ako mal už iPhone X, teda 5,8-palca. Tieto informácie boli známe dlhšie a teraz sa potvrdzujú.

Počas masívnych únikov počas roka sme sa stretávali aj s modelom s jedným fotoaparátom. Ten by mal podľa očakávania niesť označenie iPhone Xc (alebo Xr?). Spigen ochranné púzdro pre tento model do svojej ponuky zatiaľ nezaradil. Je pritom možné, že sa tieto púzdra dostanú do predaja o niečo neskôr.

My očakávame, že dnes večer sa predstavia všetky tri iPhony, spolu s ďalšími novinkami a jedným veľkým prekvapením. Živý prenos môžete sledovať na tomto odkaze od 19:00.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Apple Keynote 2018: Ako sledovať priamy prenos z predstavenia nových iPhonov

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.