Aj na turistike využijete nejakú tú elektroniku či príslušenstvo k nej.

Letné počasie nás vie vytiahnuť na dovolenku k moru, na výlet s rodinou, no aj na dobrú turistiku. Turistika je pritom v lete nesmierne populárna, keďže počasie je zväčša ideálne a len málokedy nás vie zastihnúť nejaká tá nečakaná búrka. Na to, čo by ste si rozhodne nemali zabudnúť so sebou vziať na letnú turistiku sme už poukázali v našom predchádzajúcom článku. Teraz sa však pozrieme na výber produktov, ktoré by ste si taktiež nemali zabudnúť, ak idete na jeden alebo viacero dní do prírody.

V našom výbere produktov sme sa snažili vybrať príslušenstvo a zariadenia, ktoré sa cenou pohybujú do 50 eur. Vybrali sme tak produkty ako držiak smartfónu na ruku, selfie tyč so statívom, powerbanku a tiež Bluetooth reproduktor.

Spigen Dynamic Shield Armband A703

Puzdro značky Spigen je kvalitným riešením na prenos nielen vášho smartfónu na turistike. Nemusíte si ho tak vkladať do vrecka nohavíc ani do batoha, ktorý nosíte na chrbte. Môžete si ho vložiť do puzdra, ktoré si upevníte na vašu ruku. Vyrobené je z odolného a vodotesného materiálu, takže váš smartfón bude chránený aj v nepriaznivých podmienkach. Navyše skvele sedí na ruke a má priestor aj na káble či kľúče.

Cena: 17,90 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

Spigen Armband A703Zdroj: top4mobile.sk
Spigen Armband A703

Tech-Protect L08S selfie tyč

Selfie tyč značky Tech-Protect kombinuje multifunkčnosť, praktickosť aj stabilitu, aby ste si na túre mohli vytvoriť skvelé snímky či videá. Okrem funkcie selfie tyče môže byť aj prenosným statívom. Disponuje aj diaľkovým ovládačom s dosahom až 15 metrov, vaše snímky z dovolenky teda už nebudú limitované len vašou rukou, prípadne náhodným okoloidúcim. Navyše je aj cenovo dostupná a dokážete si ju kúpiť už za 26 eur.

Cena: 26 eur

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Selfie tyč Tech-Protect L08SZdroj: top4mobile.sk
Selfie tyč Tech-Protect L08S

Powerbanka Baseus Adaman2

Na túre by vám nemala chýbať ani powerbanka, najmä ak chcete častejšie fotiť či natáčať videá. Nabíjanie smartfónu na cestách môže byť totiž komplikovanejšie a spoliehať sa na penzióny či reštaurácie, aby ste si nabili smartfón, nemusí byť najvýhodnejšie. Preto by ste mali siahnuť aj po powerbanke ako je Baseus Adaman2 s kapacitou 10 000 mAh. Nabíjať na nej môžete až 3 zariadenia súčasne vďaka dvom portom USB-A a jednému USB-C.

Cena: 36,80 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Baseus Adaman2Zdroj: top4mobile.sk
Baseus Adaman2

Reproduktor BlitzWolf BW-WA2

Bluetooth reproduktor značky Blitzwolf má ochranu IP66, vďaka čomu nebudete mať problém ani za mierneho dažďa. Batéria zasa umožní prehrávanie hudby počas 7 hodín na jedno nabitie, takže vám hudba bude môcť spríjemniť vašu turistiku počas celého času. Slúžiť však môže aj ako powerbanka, keďže si z neho môžete nabiť napríklad váš smartfón alebo inteligentné hodinky.

Cena: 42,38 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

Blitzwolf BW-WA2Zdroj: top4mobile.sk
Blitzwolf BW-WA2

Toto bol náš výber produktov, ktoré si môžete zbaliť na túru a nemali by vám chýbať. Zabúdať však nesmiete ani na štandardnú výbavu v podobe nepremokavej bundy, kvalitných topánok atď. Ak by ste sa však chceli pozrieť aj na iné Bluetooth reproduktory, športové príslušenstvo či iné, určite navštívte aj naše predchádzajúce výbery produktov.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.