Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vďaka integrovaným službám je rozhodnutie v prospech plnoelektrického vozidla Mercedes-Benz ešte zrejmejšie a výhodnejšie: luxusné sedany EQS (vrátane SUV) a EQE (vrátane SUV) so servisným produktom Mercedes-Benz Integrated ServiceCare a komplexnými certifikátmi akumulátora priamo od výrobcu ponúkajú ešte viac bezpečnosti, funkčnosti, komfortu a dlhodobej perspektívy.

Sériovo poskytovaný údržbový servis zahŕňa všetky potrebné údržbové práce (rozsahy servisu A+B)* počas šiestich rokov alebo do najazdenia maximálne 90 000 km**; sem patria napríklad výmena prachového filtra a filtra vnútorného priestoru, ako aj výmena brzdovej kvapaliny. Osobitná pozornosť sa venuje kontrole komponentov relevantných pre bezpečnosť , ako aj funkčnosti elektrických komponentov. Je samozrejmé, že sa používajú len originálne diely Mercedes-Benz, ako aj špeciálne náradie. So servisným produktom Mercedes-Benz Integrated ServiceCare je pravidelná údržba modelov EQS (vrátane SUV) a EQE (vrátane SUV) pre majiteľov vozidiel ešte prehľadnejšia, plánovateľnejšia a komfortnejšia.

Certifikáty akumulátora pre modely EQS (vrátane SUV) a EQE (vrátane SUV) zaručujú dlhú životnosť akumulátorov a poskytujú zákazníkom dlhodobú istotu pri kúpe elektrického modelu. Značka Mercedes-Benz garantuje, že počas desiatich rokov alebo do najazdenia 250 000 km (podľa toho, čo nastane skôr) sa maximálna kapacita vysokovoltového akumulátora modelov EQS a EQE nezníži pod 70 percent.

Mercedes-Benz tak ponúka dôležité rozhodovacie kritérium v prospech kúpy elektromobilu, najmä pre zákazníkov, ktorí ešte nemajú skúsenosť s bezpečnosťou a dlhou životnosťou lítiovo-iónových vysokovoltových akumulátorov. K dlhodobej perspektíve elektromobilov prispieva aj skutočnosť, že integrovaný údržbový servis, ako aj certifikát akumulátora možno pri eventuálnom predaji vozidla preniesť na ďalších majiteľov.

Značky: