S ponukou Love môžete získať aj extra zľavu 5 eur na hlasový paušál a dvojnásobok dát.

Orange spustil špeciálnu akciu na optický internet. Zákazníci, ktorí si teraz objednajú Stredný alebo Prémiový internet na optickom pripojení s viazanosťou na 24 mesiacov, získajú 100 % zľavu z mesačného poplatku na internet na 3 mesiace používania služby a tiež 100 % zľavu na inštalačný poplatok.

Ponuka platí pre domácnosti aj firemných zákazníkov s programom PartnerNet Pro a FiberNet Pro. Môžu ju využiť aj existujúci zákazníci pri zvýšení aktuálneho programu pevného internetu.

Štandardná cena služby Stredný internet s rýchlosťou 500/100 Mbit/s je 16 eur mesačne. Prémiový internet s prenosovými rýchlosťami do 1 Gbit/s stojí 21 eur mesačne.  

Ďalšie výhody v balíku Love

Pokiaľ spojíte mobilné a pevné služby od Orangeu do ponuky Love, môžete získať ďalšie výhody, ako je zľava 5 eur mesačne na Stredný a vyššie paušály a tiež dvojnásobok dát. Pri Základnom paušále je poskytnutý benefit vo forme dvojnásobku dát.

Tieto benefity platia pri kombinácii služieb so Stredným a Prémiovým internetom. Vďaka ponuke Love môžete ušetriť ďalších 120 eur za dva roky.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit