Vyberte si ten správny adaptér na nabíjanie vašej elektroniky.

Nabíjanie elektroniky si vyžaduje aj kvalitné príslušenstvo. V mnohých prípadoch je nabíjanie smartfónov, notebookov a inej elektroniky ideálne prostredníctvom príslušenstva, ktoré nájdete priamo v balení. To je však v poslednej dobe čoraz zriedkavejšie a balenia elektroniky bývajú ochudobnené o nabíjacie adaptéry. My sme si tak pre vás pripravili výber adaptérov, ktoré stoja za zváženie či už nejaký máte alebo jeden nutne potrebujete.

Nabíjacie adaptéry môžeme rozdeliť na tie jednoduché, ktoré vedia nabiť len jedno zariadenie. Potom sú tu však také, ktorými nabijete pokojne aj viacero druhov elektroniky súčasne. Zároveň sú aj univerzálne a disponujú portom USB-A aj USB-C. V tomto výbere nájdete rôzne druhy nabíjacích adaptérov.

TECH-PROTECT NC30W

Tento nabíjací adaptér je všestranný a ideálny na používanie doma, v kancelárii či na cestách. Dokáže nabíjať viacero zariadení súčasne vďaka trom portom. Vložiť doň teda môžete súčasne až tri káble, dva so zakončením USB-C konektorom a jeden s konektorom USB-A. Zariadenia môže nabíjať až do 30 W, pričom na výber máte aj z dvoch rôznych farieb adaptéru, čiernej a bielej.

Cena: 15,20 eura

Zakúpiť si ho môžete v bielej farbe na tomto odkaze

Zakúpiť si ho môžete v čiernej farbe na tomto odkaze

TECH-PROTECT NC30WZdroj: top4mobile.sk
TECH-PROTECT NC30W

TECH-PROTECT C65W

Výkonnejším riešením nabíjania je adaptér TECH-PROTECT C65W. Ten nabije váš smartfón, prenosnú konzolu, powerbanku či tablet bez najmenšieho problému. Maximálnym výkonom nabíjania pri použití tohto adaptéru je 65 W. Nabíjať dokáže až tri zariadenia súčasne, pričom opäť disponuje dvoma portami USB-C a jedným USB-A. Napriek vysokému výkonu nabíjania je adaptér kompaktný a zmestí sa do kabelky, batohu či tašky bez akéhokoľvek problému.

Cena: 25,12 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

TECH-PROTECT C65WZdroj: top4mobile.sk
TECH-PROTECT C65W

Otterbox EU Wall Charger 50W

Adaptér značky Otterbox je ideálnym riešením nech sa rozhodnete svoju elektroniku nabíjať kdekoľvek. Maximálny výkon nabíjania je pritom 50 W, ktorý sa delí medzi dva porty USB-C. Jedným teda môžete zariadenie nabíjať pri 30 W a druhým pri 20 W. Je kvalitný a bezpečný, takže sa pri nabíjaní elektroniky nemusíte obávať nečakaných reakcií pri nabíjaní. Cena je rovnako prívetivá, keďže adaptér nestojí ani 40 eur.

Cena: 35,56 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

Otterbox EU Wall ChargerZdroj: top4mobile.sk
Otterbox EU Wall Charger

Baseus GaN2 Pro Quick Travel Charger

Ak potrebujete nabíjať štyri zariadenia súčasne, adaptér značky Baseus je ideálnou voľbou. Ide o 100 W adaptér, ktorý má dva porty USB-C a dva typu USB-A. Nabíjať tak môžete naraz váš počítač, smartfón, hodinky či slúchadlá bez akýchkoľvek obmedzení. Navyše máte na výber z dvoch farebných prevedení, takže nabíjací adaptér môže byť aj štýlovým doplnkom do vašej pracovne či kancelárie.

Cena: 55,70 eura

Zakúpiť si ho môžete v bielej farbe na tomto odkaze

Zakúpiť si ho môžete v čiernej farbe na tomto odkaze

Baseus GaN2 Pro Quick Travel ChargerZdroj: top4mobile.sk
Baseus GaN2 Pro Quick Travel Charger

Toto bol výber nabíjacích adaptérov, ktoré využijete doma, na dovolenke či v práci. Nabíjať nimi môžete pokojne aj viaceré zariadenia, pričom vôbec nie sú drahé. Samozrejmosťou je však vyššia cena v prípade vyššej kvality a viacerých možností nabíjania. Dávame však do pozornosti aj naše predchádzajúce výbery produktov, ktoré využijete či už v letnom období alebo kedykoľvek počas roka.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.