Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Chladné mesiace sú za nami a náruživí golfisti začnú trénovať drajvy na obľúbenom ihrisku. Spoločnosť Canon Europe dnes, predstavila PowerShot GOLF – pohotový a pokročilý laserový diaľkomer s integrovanou kamerou, ktorý dopomôže profesionálom aj amatérom k lepšiemu skóre.

Novým produktom vstupuje Canon na trh golfového príslušenstva a ponúka pokročilé možnosti merania vzdialenosti spoločne s technológiou spracovania obrazu pre maximálny úžitok. Vreckový PowerShot GOLF poskytuje rýchle a presné meranie vzdialenosti kdekoľvek na ihrisku a zároveň umožňuje golfistom dokumentovať hru prostredníctvom ľahko použiteľnej kamery.

Presné meranie vzdialenosti v každej situácii

PowerShot GOLF poskytuje rýchle a užitočné údaje. Presný laser a funkcia zaistenia cieľa zameria najbližší objekt, keď je detegovaných viac objektov.

Vďaka krištáľovo čistej a svetelnej optike so 6násobným optickým a rozširujúcim digitálnym zväčšením v extrémne malom prevedení môžu golfisti lepšie vizuálne posúdiť terén a vďaka tomu zlepšovať handicapy na nových aj známych ihriskách.

Použitím 12-násobného digitálneho zväčšenia si môžu golfisti lepšie prezrieť zástavky, greeny, bunkre a ďalšie kľúčové zákernosti, takže si môžu komplexne naštudovať ihrisko, premyslieť stratégie a rozhodnúť sa, akú palicu použiť.

Výkonný, ale zmestí sa do vrecka

PowerShot GOLF je ľahký a kompaktný prístroj, ktorý sa zmestí do každého vrecka, takže nie je problém prenášať ho medzi odpalmi a používatelia sa nemusia obávať o pohodlie. Ešte lepšie je, že je vodotesný podľa štandardov IPX4 na použitie v daždivých dňoch.

Ako jeden z najľahších diaľkomerov na trhu je vhodný pre všetky golfové využitie. Je vybavený vstavanou dobíjacou batériou s dlhou výdržou, ktorú je možné pohodlne kdekoľvek dobiť prostredníctvom portu USB-C.

Vyberte si správnu palicu

PowerShot GOLF umožní golfistom ovládnuť ihrisko a vybrať si perfektnú palicu pre každý úder vďaka presným a spoľahlivým údajom o vzdialenosti. A to vrátane výškovo upravenej vzdialenosti pri použití voliteľného režimu Svah (Slope).

Režim Slope zohľadňuje zmeny nadmorskej výšky a poskytuje komplexnejší pohľad na ihrisko. Vypočítava vzdialenosti a poskytuje zásadné údaje pre informovaný výber palice s istotou.

Zaznamenávajte a zlepšujte sa

Golfisti môžu zhotovovať snímky a videá konkrétnych jamiek vrátane vložených informácií o vzdialenostiach na golfovom ihrisku. Vďaka tejto funkcii si môžu vytvoriť osobný denník ihriska doplnený hlasovými poznámkami ku každému úderu.

V prípade sporov alebo otázok ohľadom dodržiavania pravidiel môžu golfisti pomocou kamery zdokumentovať polohu loptičky alebo akékoľvek prekážky v ceste. Tento vizuálny dôkaz môže pomôcť urovnať nezhody a zachovať integritu hry.

Vstavaný fotoaparát je ideálny na robenie fotografií a videa na zachovanie nezabudnuteľných okamihov, pripomenutie úžasného ihriska, na vzdelávacie účely, na sledovanie pokroku či zdieľanie víťazného švihu na sociálnych sieťach.

Vynikajúca optika

Vysoko kvalitná optika, jasný elektronický hľadáčik a technológia stabilizácie obrazu zaisťujú stabilný, jasný a detailný pohľad na golfové ihrisko. Stabilita obrazu umožňuje presnejšie meranie vzdialenosti, najmä pri určovaní cieľov, ako sú zástavky či prekážky na diaľku.

Dodržujte pravidlá

V turnajovej sezóne vás bude zaujímať, že PowerShot GOLF bol schválený ako prístroj vyhovujúci pravidlám golfu. Dodržiavanie pravidiel je možné ľahko zaistiť vypnutím režimu Slope. Blikajúce modré svetlo potom signalizuje, že používateľ hrá fér.

Hlavná špecifikácia produktu Canon PowerShot GOLF:

  • Vibračné funkcie[1] – Diaľkomer vibruje, aby potvrdil meranie
  • Zaistenie cieľa – Ak je detegovaných viac objektov, zmeria sa vzdialenosť k najbližšiemu cieľu.
  • Režim Svah[2] – Zmerajte vzdialenosť upravenú o svahovitosť terénu
  • Diaľkomer je možné používať aj na turnajoch – Režim Svah (Slope) je možné vypnúť, aby boli dodržané pravidlá turnaja
  • Fotoaparát a videokamera[3] – Fotografie sú v rozlíšení 11 MP a video vo Full HD
  • Vodotesnosť[4] – Štandardy IPX4 pre ochranu proti poveternostným vplyvom
  • Zväčšenie[5] – Obraz ekvivalentný 6násobnému zväčšeniu (12násobnému pri použití digitálneho zoomu)
  • Rýchle meranie[6] – Približne 0,8 s

[1] Môže byť v ponuke zapnutá alebo vypnutá. Počas záznamu videa nevibruje.

[2] Presnosť merania je ±1,0 yd (±0,91 m) do 100 yd (91 m) a ±2,0 yd (±1,83 m) nad 100 yd (91 m). Priame meranie na základe testovacích štandardov spoločnosti Canon. PowerShot GOLF je základný diaľkomer. Výsledky meraní by nemali byť používané pre úradné záznamy a podobne.

[3] Maximálna dĺžka videozáznamu je 59 s.

[4] Diaľkomer je síce vybavený tesniacimi prvkami, ale úplná vodotesnosť nie je zaručená. Aby bola zachovaná vodotesnosť, musí byť kryt kontaktov bezpečne uzavretý.

[5] Pri použití 12-násobného digitálneho zväčšenia dochádza k zníženiu kvality obrazu, pričom digitálny zoom zodpovedá ohniskovej vzdialenosti približne 820 mm.

[6] Založené na testovacích štandardoch Canon.

Značky: